Vi løser alle typer el-oppdrag i ditt hjem. Nyanlegg, total rehabilitering og småinstallasjoner.

Vi tilbyr blant annet:

  • Lys og stikkontakter
  • Oppvarming
  • Trådløse smarthus-systemer (Xcomfort)
  • Dørtelefon/portvideo
  • Innbruddsalarmanlegg
  • Tele og data (fiber)
  • Styringssystemer (KNX)

Et moderne kjøkken trenger mye strøm

Det begynte med glødelamper og små kokeplater.

I dag har vi LED-belysning og induksjonstopp. Flatskjermer, espressomaskiner, kjøle-fryseskap, microbølgeovn, stekeovn, vannkoker, kaffetrakter, brødrister, kjøkkenmaskiner, avtrekkshette, oppvaskmaskin, arbeidslys og i tillegg oppvarming av rommet.

For å få et godt resultat er det viktig at elektrikeren vet hva han holder på med. Ledninger skal helst ikke være synlige og tilkoblingene skal være på riktig plass.

Kjøkken er estetikk. Vi kan grepene for å få det til!

Belysning

Vi prosjekterer og installerer belysningsanlegg. Ønsker du hjelp til å løse ditt belysningsanlegg står vi gjerne til tjeneste med råd, veiledning og installasjon.

Risiko for brann og personskade

Jordings- og koblingsfeil kan lett føre til blant annet støt ved berøring og varmeutvikling. Omtrent 40 % av alle branner i Norge har elektrisk årsak. En kontroll vil avdekke slike feil og hindre at skader oppstår.

Feil bruk av elektrisk utstyr kan føre til kutt i forsikringspremien og føre til svært alvorlige ulykker.

Du har ansvaret

Tidligere ble alle elektriske anlegg kontrollert ved periodiske stikkprøvekontroller fra det lokale elverket. I «Forskrifter for elektriske lavspentinstallasjoner» av 1999 er dette for bedrifter kontrollert gjennom internkontrollprinsippet. Det er alltid eier/bruker som er ansvarlig for at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand. Dette gjelder også for privatpersoner.

Ettersyn

Ettersyn av det elektriske anlegget må skje regelmessig. I nye boliger bør anlegget kontrolleres minst hvert tiende år og oftere på eldre anlegg. Det er ulovlig å fikle med det elektriske anlegget på egen hånd. Du bør også være oppmerksom på faresignaler, som varme sikringer, brytere, koblingsbokser og stikkontakter. (Disse kan bli misfarget eller fjæringen som holder støpslet fast i stikkontakten kan bli slakk). Når du oppdager slike faresignaler må du ta kontakt med en elektroinstallatør umiddelbart slik at feilen utbedres. Vi kan foreta både kontroll og nødvendige utbedringer.

Visste du at?

Problem i varmekabler kan som regel enkelt lokaliseres med et varmesøkende kamera. Vi samarbeider med spesialister, og kan hjelpe til med dette.

Hos oss får du

Gratis befaring

Vi kommer hjem til deg på en uforpliktende befaring, gir råd, veiledning og pristilbud på arbeidet du ønsker utført.
Kontakt oss i dag

Konkurransedyktige priser

Vi tror på god kvalitet til rett pris og følger opp arbeidet underveis.

Full dokumentasjon

Dokumentasjon, sluttkontroll og samsvarserklæring på utført arbeid er en selvfølge. Papirene sender vi Boligmappa.no for deg.
boligmappa.no

Leverandører
Kvalitet fra A til Å

Vi bruker kun førsteklasses materiell fra kjente merkevarer for å sikre kvalitet i alle ledd.

Eaton
Expo Nova
Flos
Honeywell
Vanpee
Defa
Fagerhult
Glamox
iGuzzini
Instell
Schneider Electric
SG

Foto kredit: Calle Huth / Studio Illegal

Ønsker du tilbud, råd, veiledning eller annet i forbindelse med ditt prosjekt?

Kontakt oss

Gå til Bedrift